Follow Me:

Art upon request!

Mijn naam is Rob Langenberg. Ik ben geboren in 1945 en begon al op jonge leeftijd met tekenen. Onder leiding van mijn opa heb ik de kunst van het kijken goed geleerd en mocht tekenen op de achterkant van zijn sigarendoos. Mijn vader en grootvader waren allebei verdienstelijk tekenaars en schilders, waar ik veel van heb kunnen leren op het gebied van techniek en kleurenleer. Van jongs af aan wilde ik al kunstschilder willen worden en heb daarom ook diverse avondcursussen gevolgd om dit doel te bereiken.

Op mijn twintigste ben ik loondienst gegaan als ontwerper-decorateur omdat er brood op de plank moest komen. Hier kon ik echter mijn creatieve ei niet kwijt en ben daarom zelf een bedrijfje gestart. Om gezondheidsredenen heb ik de werkzaamheden op mijn 52ste moeten beëindigen. Eenmaal thuis heb ik de oude penselen en een oud canvas van zolder gehaald en heb mij met groot plezier en vol overgave weer op de schilderkunst gestort.

U kunt bij mij niet alleen terecht voor het in opdracht schilderen van uw eigen paard of ander huisdier, zoals uw kat of hond, of een portret van een van uw naasten. U kunt uiteraard ook een keuze maken voor een schilderij uit de collectie.

error: Content is protected !!